AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı için Sivas Buluşması programına katıldı. Yıldırım’a AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivaslı iş insanları, belediye başkanları, STK temsilcileri, AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları da eşlik etti.

“Her zaman destek verdiniz ama bu sefer ilave destek istiyoruz"

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul’da yaşayan Sivaslılara seslenerek, “Öncelikle sesteki arızadan dolayı sizden özür diliyorum. Aslında burada saatlerce sohbet etmemiz mümkün. Halimizi görüyorsunuz. Hizmetleri anlatmaya niyetim yok. Onu siz memlekete giderken görüyorsunuz. 232 milyar dolar milli gelirimiz 905 milyar dolara çıktı. Eğer 15 Temmuz Darbe Kalkışması olmasaydı, vesayetler olmasaydı, 17-25 Aralık, Gezi, MİT TIR'ları gibi demokrasiye yönelik müdahaleler olmasaydı, bu 2 katına çıkacaktı. Sadece İstanbul’da 800 bin Sivaslı demek, Cumhurbaşkanının rekor oyla seçilmesi demek.

Gün bugündür. Her zaman destek verdiniz ama bu sefer ilave destek istiyoruz. Neden İstiyoruz? Neden istiyoruz ? Çünkü benim birkaç gündür yaptığım konuşmadan Millet İttifakı’nın paydaşları çok alınmışlar. Ne dedim ben? Dedim ki, ‘Bu seçimler işgalcilere karşı İstiklal mücadelesi verenlerin seçimidir’. Sözümün arkasındayım. Hatırlayın Millet İttifakı’nın adayı belli oldu. Kandil’de ABD'de terör örgütleri peşi peşine açıklamalar yaptılar" dedi.